UW WOONARKTAXATIE
Een woonark en een mooie ligplaats maken samen "De woonark" om te kopen. Een woonark zonder ligplaats is naar verhouding weinig waard. Er komen ook niet veel ligplaatsen meer bij in Nederland. Dit verklaart waarom er een groot prijsverschil is tussen een woonark met ligplaats en een woonark zonder ligplaats.

Waarom is een goede taxatie zo moeilijk ? De ligplaats neemt meestal 75% van de totale waarde in bij een taxatie. Dit maakt het taxeren zo moeilijk, niet één ligplaats, woonark of combinatie hiervan is hetzelfde. De taxateur heeft weinig vergelijkingsmateriaal en moet derhalve grote ervaring bezitten in de woonarkmarkt, om toch tot een verantwoorde taxatie te komen.

Een taxatie is echter vereist, daarom helpt de hypotheekaanbieder.nl u bij het aanvragen van uw taxatie. Al heeft u geen hypotheek via ons aangevraagd, schroom niet en vraag hier uw taxatie aan. U maakt dan gebruik van de know-how en expertise van de taxateurs waar wij mee samenwerken. U kunt rekenen op een taxateur die bekend is met de plaatselijke marktomstandigheden, zodat de geldverstrekker het taxatierapport altijd accepteert. Niet alleen de kwaliteit van de makelaar of taxateur, maar ook die van het taxatierapport is gewaarborgd. Wij garanderen dat u na opname van de taxatie binnen 5 dagen het rapport ter beschikking heeft.

Nu online een taxatie aanvragen voor uw woonark en ligplaats. backterug